Profiili

Liittymispäivä: 21. syysk. 2022

Tietoja

Flexibele keukenkraanverlenger


Een flexibele keukenkraanverlenger is een eenvoudige manier om een ​​standaard kraan te verlengen. Dit handige gereedschap kan in elke richting worden afgesteld en gedraaid om een ​​kraan met 20/30/50 cm te verlengen. Het is gemaakt van siliconen van voedingskwaliteit, dat smaakloos en niet giftig is en bestand is tegen roest. De volledig koperen interface is ook corrosiebestendig, duurzaam en voorkomt opspattend water.


Makkelijk te gebruiken


Deze verlengstukken zijn zeer gebruiksvriendelijk en maken het schoonmaken van een wastafel of badkraan eenvoudig. Sommige hebben zelfs een 360 graden draaibare sproeikop voor extra flexibiliteit. Ze werken goed in zowel de keuken- als de badkamerkraan en zijn universeel compatibel met de meeste kraanstijlen. Behalve dat je een kraan kunt verlengen, helpen ze ook om water te besparen.


Bespaar tot 50% water


Eén zo'n verlengstuk, de Huishoudelijke Flexibele Waterkraan-verlenger, is ontworpen om waterverspilling door spatten te voorkomen. Dit handige gereedschap wordt geleverd met een koperen connector en een zwanenhalsontwerp dat het schoonmaken gemakkelijker maakt. Bovendien is de verlenging milieuvriendelijk en bespaart u tot 50% water!


Verlaag de waterdruk


Deze verlengstukken zijn geschikt voor Nivito, wastafelkranen, badkamerkranen en toiletkranen. Ze worden geleverd met een adapter met vrouwelijke schroefdraad en hebben een diameter van 2,5 cm/0,98 inch. Ze zijn eenvoudig te installeren en verminderen de waterdruk niet. Ze zijn gemaakt van 201/304 roestvrij staal en ABS-kunststof, die corrosiebestendig en niet-toxisch zijn.


De markt voor kraanverlengbuizen is zeer competitief en de merkentrouw is hoog. Dit betekent dat consumenten vaak kiezen voor het meest bekende merk. Populaire merken zorgen voor betrouwbaarheid en populariteit. Verschillende merken hebben echter verschillende visuele kenmerken, waardoor consumenten verschillende aankopen kunnen doen. Voordat u een kraanverlengstuk aanschaft, kunt u het beste wat onderzoek doen naar het product. Lees gebruikersrecensies en vraag om aanbevelingen.

tonigeraldi497

Lisää toimintoja