Profiili

Liittymispäivä: 22. elok. 2022

Tietoja

Het snijden van een granieten plaat voor uw aanrecht lijkt misschien een eenvoudige taak, maar er is eigenlijk een bekwame professional voor nodig. Een goede keuken graniet installateur rekent ongeveer $ 300 voor het snijden van graniet en de installatie zelf kost $ 200 tot $ 300. Tijdens de installatie zal de granietinstallateur de gootsteen afzagen en de randen afronden of afschuinen. Als u het werk zelf doet, moet u de volledige prijs van de fabricage betalen.


Snijd een granieten plaat


Het snijden van een granieten plaat vereist het tijdelijk verwijderen van het graniet. Mogelijk moet u het graniet verplaatsen om ruimte te maken voor de nieuwe gootsteen. Bij het snijproces komt veel stof vrij en de aannemer gebruikt hiervoor diamantzaagbladen of lasersnijders. Het is belangrijk om de omgeving schoon te houden. U moet er altijd voor zorgen dat het aanrecht beschut en beschermd is voordat u iemand inhuurt om het werk uit te voeren.


Wil je een moderne look


Een composiet spoelbak is een goed alternatief als je je keuken een moderne uitstraling wilt geven. Composiet spoelbakken zijn gemaakt van een mengsel van plastic en graniet en zijn veel minder duur dan massief graniet. Composiet spoelbakken zijn duurzaam en hittebestendig en vereisen geen ervaren aannemer. Roestvrijstalen spoelbakken zijn ook minder duur en gemakkelijker te onderhouden. Ze zijn ook goed bestand tegen krassen en hitte, waardoor ze een goede keuze zijn voor drukke keukens.


De kosten van een granieten aanrecht in de keuken kunnen variëren van ongeveer $ 1.200 tot $ 4.500. Sommige keukenprofessionals van granieten aanrecht vragen extra voor moeilijke of zware werkbladen. De installatie van een gootsteen kost ongeveer $ 400, dus het snijden van graniet voor een nivito.nl kan een extra $ 200 tot $ 650 aan uw rekening toevoegen. Een andere kostenpost waar u rekening mee moet houden, zijn de uitsparingen die u nodig heeft voor uw gootsteen en kookplaat.


Als u op zoek bent naar een neutraal aanrecht en een duurzame spoelbak, kunt u overwegen een koffiebruine granieten plaat te kopen. Deze steen kost tussen de $ 50 en $ 60 per vierkante voet. Het wordt beschouwd als een mooie en duurzame steen en past bij de inrichting van uw keuken. Maar je moet er rekening mee houden dat koffiebruin graniet geen echte blauwe steen is. Het is eigenlijk een donkerbruin met rode of cranberry-vlekjes.


Wil je een uniek marmer of mozaïek


Als u een stuk groen graniet wilt kopen, kost dit ongeveer $ 50 tot $ 75 per vierkante voet. Het is een relatief veel voorkomende steen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en karaktervariaties. Het is over het algemeen goedkoper om tegels of modulaire delen ervan te kopen, maar u zult meer moeten betalen voor de kwaliteit van de snede. Als je een uniek marmer of mozaïek wilt, heb je een speciaal marmer of ander materiaal nodig, dus je zult meer moeten betalen.


Voeg een andere look en feel toe


Voordat u de dikte van het graniet bepaalt, moet u de textuur kiezen. Er zijn verschillende texturen voor graniet, en elke textuur voegt een andere look en feel toe. Kies een afwerking die past bij de inrichting van uw keuken en uw budget. De goedkoopste optie is gezoet graniet. Gezoet graniet is glad en heeft niet veel afdichtmiddel nodig, terwijl leerachtig graniet duurder is.

stevenstovall632610144

Lisää toimintoja